Dominaria

Hvitfedtska igen. Nu kostar det 15:- per timme att parkera på skolgården, men vi hittade en bättre parkering i närheten som kostade 2:- per timme på söndagar. Nackdelen med att spela på en söndag var att prereleaseboxarna var slut. Det var endast de som förbetelat som kunde få boxar, vi andra fick 6 boosters istället (och fick 30;- lägre pris). De som fix prereleaseboxar fick inte spela med sina prereleasekort.

Jag fick väldigt spridda kort, så det blev två lekar redan från början. En grön-svart baserad på Slimefoot, the Stowaway och Grunn, the Lonely King och en blå-röd wizard-lek med Naru Meha, Master Wizard och Naban, Dean of Iteration. Ingen av lekarna kändes starka, och den känslan visade sig vara rätt.

Det gick väldigt dåligt för mig, 5 förluster och en bye. Jag hamnade på 49/54. Tobias klarade sig bättre med en vinst och en oavgjord. Han vann också en utlottad Elves vs Inventors Constructors.

Tobias och jag möttes inte i turneringen, men vi har spelat hans lek mot min grön-svarta. Jag vann med 2-1 efter att Tobias missade land i första duellen, jag i andra och sedan vann jag på håret i den sista duellen.