GotCon XLII FNM Draft

Jag och Tobias provade på att spela draft. Han hade spenderat hela dagen på GotCon medan jag varit hemma och laddat upp. Vi hamnade inte i samma pool och möttes aldrig under turneringen. Jag gick tidigt in för rött med Bombard och Relentless Raptor. Den senare kom inte med i min hög och den förra drog jag inte en enda gång. Trots det fick jag ihop en bra dinosaurie lek men i huvudsak röda kort, några gröna och en splash av vitt.

Första matchen mötte jag en blå-grön merfolk lek, som jag vann 2-0 mot. Duell ett startade bra, trots att jag gjort en mulligan, men sedan kom han i kapp. Min lek fick ett andra ryck vilket gav mig ledningen. I andra matchen hade han aldrig en chans. Vi spelade en tredje duell och då var jag chanslös.

Andra matchen var det blå-svart-röd piratlek. Trots att jag gjorde dubbel mulligan i första duellen vann jag. Det var dock inte lika lätt som i tidigare matcher. Även den andra duellen var jämn, men även denn vann jag.

Med tre 2-0 vinster vann jag totalt. Nu spelade vinsten i sig ingen större roll, alla med 3 vinster fick 6 boosters. Tobias kom 13 av 22 med 2-0, 1-2 och 1-2.

Jag och Tobias möttes efteråt. Tobias lek var lite omgjord av den han mötte sist. Tobias vann med 2-1.