Guilds of Ravnica

Hvitfedtska igen. Vi försökte anmäla oss till lördagens event, men de 120 prereleaseboxarna var redan bokade, så det fick bli söndag istället och 6 vanliga booster. Varken låda, tärning eller seedade boosters för någon på söndagen.

Jag ville gärna spela Boros, men det gick inte. Istället började jag med en röd-vit-grön lek. Men Tajic, Legion's Edge, Hammer Dropper och 3 gates var inte bra nog. Efter första duellen i andra matchen bytte jag till grön-svart. Där hade jag Underrealm Lich, Izoni, Thousand-Eyed och Loleth Giant som var mycket bättre.

Det börja dåligt för mig, 3 förluster i rad, men sedan vann jag resten. Med det blev jag 36 av 62, dvs sist av de på 9 poäng. För Tobias gick det mycket bättre 2-0, 2-1, 2-0 innan det blev en dipp med 0-2 och 1-2 innan avslutande 2-1. Tobias blev 11 av 62 och fick 3 boosters.

Tobias och jag möttes inte i turneringen, vi spelade senare och det vann jag med 0-2. Tobias skyllde på manaproblem i första duellen så vi spelade en extra, den vann jag med.