Hour of Devastation

Partille Cup gjorde att det blev Nya Påvelundsskolan.. Liksom förra gången fanns det inget att välja, det var bara att registrera och vänta på sin låda. Ingen placering när man byggde lek.

Mitt pre-releasekort var The Scorpion God. Tyvärr var rött helkass och jag tyckte även svart var svagt. Så det blev en grönvit lek med svart spash för Obelisk Spider och removal. Det visade sig inte vara något lyckat val. Jag fick hjälp efter 2:a rundan och då åkte vit ut, iställer togs fler svarta in plus The Scorpion God, Inferno Jet och 2 Mountain. Sedan gick det lite bättre.

Jag och Tobias spelade.

Jag vann 3, spelade 2 oavgjorda och förlorade en. Tobias vann 2 och förlorade resten. Vi var totalt 36 som spelade men jag vet inte vilken plats jag eller Tobias fick. (Jag fuskade lite och rapporterade sista vinsten som förlust för då fick min motståndare 3 boosters varav jag fick den ena. 11 poäng hade inte gett några extra boosters.)

Vi möttes inte i turneringen, men gjorde det efterråt. Då vann Niklas med 2-1. (Det spelades sedan en extra match och då vann Tobias med 2-1.)