Khans of Tarkir

Det var endast jag och Camilla den här gången också då Kjell var upptagen med att måla om huset.

Då vårt "stamställe" Wizards-Games inte längre finns provade vo något nytt. Vasa Gaming ordnade en stor prerelease på Hvitfeldtska. Det blev totalt 170 deltagare och därmed 8 rundor. Planerad start var kl 12, men vi började inte bygga lekar förrän 12:40. Trots avsaknad av lunchpaus var vi inte hemma förrän 11:30. Man skulle välja "wedge" den här gången och vi tog båda röd/vit/svart. Jag velade mellan röd/vit/svart (Boros med svart) eller grön/vit/svart och Camilla funderade på röd/vit/blå. Det blev Camilla som tog det slutgiltliga beslutet då röd/vit/blå inte var populär något som vi tolkade som att den bedömdes som dålig. Sedan valde jag samma som Camilla.

Trots att våra färger var rätt för båda plansewalkerkorten fick ingen av oss något sådant kort:-( Det kändes som om ingen fick någon direkt bomb även om mitt prerelease kort kan ha varit bättre än Camillas.

Det blev 4-2-1 och jag hamnade på 36:e plats, Camilla gick det sämre för, hon fick 3-5 och hamnade på 85:e plats. Jag bytte ut 2 kort i leken efter mina två förluster. Hade jag haft med de korten från början hade det gått bättre.

Inbördes möten var:
SpelareResultat
NiklasCamilla2 - 1Camilla fick endast 2 länder i sista matchen.