Kommentar

Promokortet var inget vidare, Leyline of Sanctity 2ww.

1:a matchen var mot en annan grön-vit lek, dock var hans utan svart. Jag förlorade första duellen drygt en halvtimmes spel. Efter det bytte jag Loaming Shaman 2g mot Natural End 2g och vann sedan den andra duellen. Den sista han vi knappt börja på innan det blev time och oavgjort.

2:a matchen var mot en röd-vit lek. Den första duellen van jag enkelt. Den andra lyckades nästan motståndaren vinna genom att stjäla min Sephara, Sky's Blade 4www, gen den lite extra styrka, och sedan slå ner mig från 13 till 6 liv samtidigt som han steg till 10. Min retur var dock direkt dödlig så jag vann med 2-0.

3:e matchen hade jag bytt ut Plains , Plummet 1g och Inspired Charge 2ww mot Swamp , Audacious Thief 2b, Sanitarium Skeleton b. Jag mötten en vit-blå lek och vann första duellen men förlorade andra och vi hann inte spela klart den 3:e. Om vi spelat klart hade jag troligtvis förlorat.

4:e matchen var mot en svart-vit-blå lek. Det gock riktigt dåligt i båda duellerna. I den första fick jag ingen mana och i den andra ingen svart mana.

5:e matchen var mot en röd-grön-svart lek. Det bev andra raka 0-2 förlusten för dagen. Även denna gången fungerade inte manan.

6:e matchen mötte jag en uppgiven person, färgerna på leken glömde jag skriva upp. Första matchen var jämn, men några snabba hårda slag tog ner honom på noll (20-17-10-6-0). Andra matchen blev det inget spel alls, han fick ingen mana, jag fick både mana och varelser.

Så här såg min leken ut efter sista matchen

Artifact — Equipment
1Wolfrider's Saddle3gU  
1Ancestral Blade1wU  
Creature
1Sanitarium Skeletonb  
1Audacious Thief2b  
1Fathom Fleet Cutthroat3b  
1Elvish ReclaimergR  
1Sedge Scorpiong  
1Ferocious Pup2g  
1Mammoth Spider4g  
1Silverback Shaman3gg  
1Griffin Sentinel2w  
1Griffin Protector3w  
1Dawning Angel4w  
1Herald of the Sun4wwU  
1Sephara, Sky's Blade4wwwR  
Enchantment — Aura
1Wolfkin Bond4g  
Instant
1Bladebrand1b  
1Noxious Grasp1bU  
1Might of the MassesgU  
1Moment of Heroism1w  
2Raise the Alarm1w  
Land
1Blossoming Sands  
6Forest  
5Plains  
1Scoured Barrens  
3Swamp  
1Temple of MaladyR  
Sorcery
1Bone Splintersb  
Total = 40 (0 mythic, 3 rare, 5 uncommon)