Kommentar

Jag valde den grön/svarta guilden och det såg bra ut i början då det fanns många gröna och svarta kort. Tyvärr gick det åt massor med tid för att få kortlistan att stämma.

1:a matchen började ok. Jag fick ner motståndaren (grön/svart) till 10 poäng, medan jag hade 14. Sedan dog jag på ett massivt anfall. Andra duellen gick jag ingen mana och gick från 20 till 0 när motstånaren valde att slå.
Vi spelade två till som jag förlorade. Det såg inte lovande ut.

2:a matchen trodde jag att det var en grön/svart lek, men det var egentligen en grön/vit lek med lite svart. Tittar man på poängen såg det jämt ut, men jag hade aldrig initiativet. Ännu en 0-2 förlust.

Jag har för mig att även 3:e matchen var grön/vit. Här ser det ännu bättre ut för mig. Båda duellerna fick jag ner motståndaren till 1 liv, men lyckes aldrig få in dödsstöten. 0-2.

4:e matchen var ett uppvisning i populate. Båda duellerna lyckades han skapa en 8/8 token och göra populate. Den ena gången dubbla populate. Vi spelade en 3:e omgång och även den förlorade jag.

5:e var en bye. Här gjorde jag en ombalansering av leken. Ut med några länder och in med fler röda kort.

6:e matchen var mot en nybörjare med grön/vit lek. Här lyckades jag se till att det aldrig fanns två monster att tappa för att skapa ett 8/8 token. En gång lyckades jag stjäla den sista försvararen för ett avslutande anfall. Min första riktiga vinst.

7:e matchen var mot Camilla och hennes blå/vita lek. För första gången drog jag en väl avvägd blandning av monster/spell/länder. Camilla hade inte lika stor tur så jag vann med 2-0.

Ungefär så här såg leken ut i slutet. Från början var den bara grön/svart och jag tror nog den var 40 kort hela tiden. Men tyvärr har jag råkat få med några extrakort. Få se om jag kommer på vilka som skall bort.

Artifact
2Golgari Keyrune3U  
Creature
1Dead Reveler2b  
1Sewer Shambler2b  
1Ogre Jailbreaker3b  
2Drudge Beetle1g  
1Archweaver5ggU  
1Minotaur Aggressor6rU  
1Lotleth TrollbgR  
1Cryptborn Horror1(b/r)(b/r)R  
1Corpsejack Menace2bgR  
2Golgari Longlegs3(b/g)(b/g)  
Enchantment - Aura
3Stab Wound2b  
Instant
1Savage Surge1gU  
2Annihilating Fire1rr  
1Abrupt DecaybgR  
1Grisly Salvagebg  
2Auger Spree1br  
Land
5Forest  
2Golgari Guildgate  
2Mountain  
2Rakdos Guildgate  
5Swamp  
Sorcery
2Traitorous Instinct3r  
2Treasured FindbgU  
Total = 44 (0 mythic, 4 rare, 7 uncommon)