Oath of the Gatewatch

Det blev en upprepning från föregående, dvs Hvitfeldtska i regi av Vasa Gaming. Denna gången blev det "endast" 141 deltagare men som förra gången begränsat till 6 rundor. Planerad start var kl 11, men som vanligt blev starten lite sen. Liksom förra gången fanns det inget att välja, det var bara att registrera och vänta på sin låda. Det var placering även när man byggde lek.

Mitt pre-releasekort var Oath of Nissa, vilket jag inte var särdeles nöjd med.

Ovanligt var att Kjell skulle vara med denna gången, men istället för att bli fyra blev vi bara två. Kjell fick ta hand om en kräksjuk Ingemar och Camilla fick stanna hemma för feber. Så det blev bara jag och Tobias som spelade.

Vi var dock alla föranmälda så vi planerar en mini-turnering där Kjell och Camilla får spela med de kort jag hämtade ut åt dem. Jag lyckade till och med får ut deras "vinst"-booster.

Det blev som förra gången för mig, 2-4 och jag hamnade på 102:a plats. Tobias hade en bra turnering och hamnade på 62:a plats med 3-3.

Den här gången gjorde vi en mini-prerelease efteråt där Kjell och Camilla fick 45 minuter för att göra lekar och sedan spelade vi 3 runder så att alla fick möta alla.
NiklasTobiasKjellCamillapoängplacering
Niklas 2-1 1-1 2-0 71
Tobias 1-2 2-0 1-1 42
Kjell 1-1 0-2 2-0 43
Camilla 0-2 1-1 0-2 14