Rivals of Ixalan

Så var vi tillbaka till Hvitfedtska igen. Liksom förra gången fanns det inget att välja, det var bara att registrera och vänta på sin låda. Ingen placering när man byggde lek.

Mitt pre-releasekort var Bishop of Bindings, men det var Journey to Eternity and Jungle Creeper som lockade med svart/grön. Tyvärr valde jag trots det att spela blå/svart för att kombinera oblockbara monster med dra kort när man skadar motståndaren. Det fungerade inte.

Efter två 0-2 förluster bytte jag till svart/grön, sedan gick det bättre. Men om det var för att leken var bättre eller motståndarna sämre är svårt att veta.

Jag och Kjell spelade, Camilla var hemma och Tobias på spelets hus.

Jag gick 2-2-2. Det var 94 som spelade, jag kom på 50:e plats och kjell på 60:e plats.

Kjell och jag möttes inte på turneringen, men spelade dagen efter. Jag förlorade med 0-2. I första duellen fick jag bara ett svart land, ett svart land till eller en lite större grön varelse hade hjälpt, men inget kom. Andra gången startade jag med två länder, och drog sedan inga fler. Vi han med en extra duell och den vann jag, men Kjell var bara en omgång från att få ut sin 12/12:a vilket kanske hade kunnat rädda honom.