Theros prerelease

Det var endast jag och Camilla den här gången då Kjell var upptagen på söndag. Det är möjligt att Kjell hade kunnat på lördag men då var vi upptagna.

Vi var på vårt "stamställe" Wizards-Games. Än en gång skulle man välja innan man började spela. Både jag och Camilla valde grönt, delvis pga det trevliga prereleasekortet som man fick spela med. Jag funderade lite på grönt då det fanns en del monster som blev väldigt stora väldigt snabbt, men det prereleasekortet kändes inte så roligt. Nu kunde jag spela grön/vitt så jag fick en del snabbväxande monster ändå. Då jag inte hade några devotion-kort i någon av de färgerna gick det bra att blanda friskt.

Det blev 5-1 och jag hamnade på 5:e plats, Camilla gick det sämre för 1-5 och 26:e plats. Jag noterade att för en gångs skull inte behövde bygga om min lek. Det blev bara 2 små ändringar, ett plains till en forrest och en enchantment/artifact-förstörare byttes ut mot en billig 0/4:a.

Inbördes möten var:
SpelareResultat
NiklasCamilla2 - 1
Första gick inget vidare för Camilla. Den andra vann hon efter en mycket jämna match där vi båda slog 8 på varandra varje omgång, men Camilla hade lifelink på alla 8, medan jag "bara" hade lifelink på 7.